Kategorier
Uncategorized

En exklusiv intervju med Lelle Pensel

Tjenixen alla läsare där ute i stugorna!

Idag har vi ett specialinlägg att bjuda på här på Målare Tumba. Som vanligt är det jag, Knotten Päronlund, som sitter bakom spakarna. Länge var det Knotten och Lelle som rattade företaget som ni i det lite äldre gardet minns. Knotten och Lelle var ett namn som nästan blev ett eget varumärke.

Strax före millennieskiftet sålde dock ”Lelle Pensel” av sin del av företaget och lade penseln på hyllan för att satsa på freesbeegolf. Han for ut i den stora vida världen och ni är många som frågat genom åren vad Lelle gör numera.

Lelle, som egentligen heter Lennart Pentzel, är hemma i Tumba. Vi tog oss ner till Greken och njöt av varsin souvlaki och pratade om gamla tider.

För er läsares skulle gjorde jag en liten intervju med Lelle.

Lelle, för snart 25 år sedan slutade du som målare. Var tog du vägen sen?

Jag var ju ganska seriös med frisbeegolfen. Hade potential att spela på touren sades det. Så jag prövade lyckan i staterna. Gick all in. Lämnade frugan, barnen, hundarna, jobbet och huset för att satsa på sporten. Det sket sig och när jag ville vända hem fanns ingenting kvar. Jag hade inte ens råd med flygbiljetten.

Oj, det var ingen rolig historia.

Det går upp och det går ner, vet du. Jag fick börja om från scratch. Började sälja biblar och knallade runt och knackade dörr. Hankade mig fram så i några månader innan jag trillade dit på spånken.

Men idag ser du ut att må bra?

Jo, jag kom i kontakt med en säljare som fixade jobb åt mig. Jag lovade att ordna upp mig och höll löftet. Var tidig med att kränga elbilar i staterna. Gjorde mig en hacka.

Och nu är du hemma i Sverige igen?

Ja, äntligen. Har tagit med mina erfarenheter och börjat kränga laddboxar åt laddbox-orebro.se. Går som smör i solsken, faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *