Kategorier
Uncategorized

Målaren har renoverat hemma

Hallå igen!

Det har blivit dags för ännu ett inlägg där ni ska få veta hur livet är bakom kulisserna för denna målare. Nu på senare tid har jag ägnat mig åt att renovera badrummet hemma och man kan säga att det var något som var mer nödvändigt än roligt. Anledningen till att jag var tvungen att renovera badrummet var att vi drabbades av en stor vattenläcka och vi var i princip tvungna att riva ut hela rummet.

Men inget ont som inte för något gott med sig. Något som var väldigt positivt med detta var att vi själva kunde forma badrummet precis så som vi vill ha det med färger, inredning och kakel. Vi passade till och med på att installera nya duschkabiner då vi tycker om att ha två duschar i badrummet så att vi kan duscha i varsin dusch samtidigt.

En annan sak som var väldigt rolig var att vi äntligen kunde riva ut badrumsskåpet som vi har gått och stört oss på länge och när vi gjorde det insåg vi att vi fick rum med ett bubbelbadkar. Det var lite bök och stök med att dra om rör och ledningar för att få dit vatten men efter lite om och men lyckades vi få till det. Så nu kan vi sitta och bubbla tillsammans i vårt bubbelbad och det är ju fantastiskt roligt.

Något som är väldigt trevligt är att hälla upp varsitt glas vin och sätta oss i bubbelbadet. Vi har en bricka med lite gott tilltugg i form av ost, kex, druvor och chark som vi njuter av medan vi ligger i badet och myser. Det har faktiskt blivit min och frugans nya fredagstradition och det är en stund man ser fram emot varje vecka.

Ja, det är väl det senaste från den här målarens eskapader. På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *