Kategorier
Uncategorized

Bröllopsdags

Jo kära vänner, nu ska ni få höra vad målaren ska ha för sig i helgen. Det är dags att gå på bröllop i Västerås där min kusin Kenneth ska gifta sig och det kommer bli kul. Det brukar bli det när Kenneth gifter sig.

Va? Säger ni. Vad menar du med brukar?

Jo, Kenneth är van med att gifta sig. Det här är nämligen tredje gången han slår till med bröllop västerås och det brukar vara bra fest. Det börjar redan på svensexan där Kenneths kompisar är kända för att vara ett galet gäng som gärna ställer till med partaj.

Första gången Kenneth gifte sig, det här måste vara över 20 år sedan, så hade vi en galen svensexa på en Finlandsfärja. Det var lite jobbigt ett tag då Knutten, Perra och Kalle G saknades på morgonen när vi vaknade. Det visade sig den gången att Knutten och Perra hade blivit kastade i fyllecell av en argsint finsk vakt som inte tyckte om att de stod och moonade i trappan utanför restaurangen.

Vi letade efter Kalle G och efter samtal med den argsinte finske vakten lyckades vi få fram att ingen som stämde in på Kalles signalement stämde in på fylleristerna som blivit omhändertagna under natten.

Efter mycket letande hittade vi till slut Kalle G i en livbåt. Han hade klättrat i en sådan och lagt sig för att vila en stund. Det slutade med att han låg där hela natten.

Ja, vilka minnen.

Förra gången bar det av till Tjeckien där vi festade tre dagar i streck i Prag. Det var en härlig resa.

I år märktes det att gubbarna har blivit äldre då de nöjde sig med en öl- och vinprovning i Märsta. Men det är ju trots allt tredje gången som Kenneth gifter sig, så man kanske inte kan toppa det varje gång.

Eller kan man? Vi får väl hoppas på ett fjärde bröllop och en svensexa i Las Vegas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *