Kategorier
Uncategorized

Byggnadsvård i Arboga

I veckan ska vi göra ett besök i medeltidsstaden Arboga. Vi hare en stor kund där som håller på med en omfattande renovering av ett K-märk hus som är i behov av målning. Eftersom att huset är K-märkt och det är byggnadsvård det handlar om, kommer vi att använda oss av linoljefärg. Vi ska måla en tiotal dörrar i guldockra, vilket är en färg för tiden. Vi har avsatt en vecka för arbetet, eftersom det tar är mycket längre torktider när man målar med linoljefärg. Det blir ett spännande projekt som vi hoppas ska genererar fler liknande byggnadsvårdsarbeten framöver.

Byggnadsvård har blivit mer och mer populärt och folk är mer medvetna om olika typer av arbetsmetoder och materialval. Människor tänker mer på miljön och vill att arbetsmetoder och materialval ska vara hållbara i många bemärkelser.

Vid sådana här typer av arbeten arbetar vi alltid med hantverksmässiga metoder och vi slår ett slag för hållbarhet och miljö. med dessa metoder kommer kvalitet på köpet och kunderna uppskattar verkligen det extra arbetet vi lägger ner.

När vi väl är i Arboga kommer vi passa på att besöka Pops. Vi är alltid i behov av nya och fräscha arbetskläder arboga och på Pops hittar vi alltid en massa bra kläder till bra kvalitet. Det har liksom blivit en vana; när vi jobbar i trakten har det blivit så att vi alltid svänger in på Pops för att bygga på garderoben med arbetskläder. Känns bra, då vet man att man har kvalitetskläder som ligger och väntar på att användas.

Jaja, då var det dags att förbereda med att packa ihop allt vad vi behöver. Våra bilar är alltid överfyllda av grejer så vi aldrig ska sakna något för att utföra det arbetet vi är där för att göra. Men skull vi missa nåt, brukar det gå att lösa på ett eller annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.